2019 het jaar van de reizen die niet doorgingen

Januari 2019:

eindelijk ingepland voor een wintervakantie. Wandelen of langlaufen in Maishofen! Het is gelukt! ik mag een winterreis doen.
Dan komt de vraag of ik ook gasten zou kunnen begeleiden die skiën willen. Tuurlijk. Lijkt me leuk.
Jaren niet geskied en dus een proef-/herhalingslesje op de borstelbaan van de Wijchense berg eind december. Ging best lekker tot ik onaardig ten val kwam en daarna thuis een dikke knie ontwikkelde waar ik niet eens mee kon lopen.
Helaas, dat werd niet naar de wintersport, maar thuis rondkrummelen.

Mei 2019:

een fietsvaarreisje op de Main van 5 dagen.
Het verslag staat HIER

Juni 2019:

Adelsried-Arzl staat op het programma. De reis die vorig jaar zoveel hoofdbrekens veroorzaakten en die we van de winter aangepast hebben tot iets nieuws. De allereerste reis kon ik qua planning niet doen, dus dan maar de tweede. Alle voorwerk voor beide reizen gedaan en ik had er reuze zin in.
Ging niet door want Moeder belandde in het ziekenhuis en daarna weer in het ziekenhuis voor een operatie. Juist in de tijd dat Adelsried-Arzl zou gaan. Ging ik dus mooi niet.

Juli 2019:

voor de vijfde keer naar het Murdal. Niet verkeerd want het is daar prachtig en elke keer dat je komt is het toch weer anders. Zeker deze keer want het hotel in Bruck an der Mur vervalt en we komen weer uit op de oude stek in Leoben. Allemaal niet zo’n probleem, maar de routes en het draaiboek moeten natuurlijk wel navenant aangepast worden. Spannend op het allemaal uit te mogen proberen. Helaas…. blijkt men de CHF op de reis gezet te hebben waar het in 2017 niet zo leuk (lees geweldig fout) mee liep . Rinus geeft me een reisverbod en na veel dimdammen besluit ik dat het geen goed idee is om nog eens de confrontatie aan te gaan. Het wordt me niet in dank afgenomen.
Weg Murdal, het is de de derde reis die niet doorgaat.

Augustus 2019:

zal het nog wat worden deze zomer met fietsreizen? Begin er onderhand een hard hoofd in te krijgen.
Hoewel? Yes! Ik mag de volgens planning de 5 Rivieren van Beieren/Fünf Flüsse doen. Vorig jaar zelf aangedragen en samen met de productmanager van Fitál uitgewerkt tot een negen daagse fietsreis. Routes en kaarten gefabriekt maar ook hier kan ik de eerste reis daarheen qua planning niet doen en dus wordt het de tweede.
Het verslag staat HIER

Oktober 2019:

een nabrandertje! Nog 6 dagen op reis. Fietsen en Varen langs de Moezel vanaf Andernach (stukje Rijn) naar Koblenz en daar vandaan naar Trier. Zin in!

Het verslag zal hier komen te staan